Ana Sayfa
Ana Sayfa • Pano Ana Sayfası • Kurallar • Kayıt Ol • Arama • Yardım • Giriş
Genel Sohbet Kuralları
-Lütfen; "Posta kutuma şu geldi, paylaşayım" şeklinde başlık açmayınız, spam sayılabilecek elektronik postaları forumda paylaşmayınız...
Ve siyasi tartışmalardan kaçınınız...

- Dilimizde "dahi" anlamına gelen "de"nin ayrı yazılması gerekmektedir. Ayrıca dilimiz "w" ve "q" harflerini barındırmamaktadır. Bununla birlikte, "s" harfi süreksiz sert ünsüz değildir ve hiçbir durumda yumuşamaz, sonucunda "herkez" kullanımı hatalı bir kullanımdır. ( Bunları hepimiz biliyoruz, sadece hatırlatmak istedik. )

- "Dipses Genel Sohbet" odası "chat" odası değildir. Bu odada açılan konular diğer odalarımıza uymayan konulardır. Forum kuralları ve forum ilkeleri aynen bu oda için de geçerlidir. "chat" amaçlı olarak Yahoo, Hotmail, Google gibi içerik sağlayıcılarının "IM" araçları son derece işlevsel araçlardır.

Not: Bu kurallar divxplanet.com örneğinden yolaçıkılarak koyulmuştur.
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Kulaklık seçimi için yardım [Konuyu İndir]
Yazar Mesaj

Alıntıyla Cevap Gönder Mesajı İndir
Mesaj Kulaklık seçimi için yardım 

şuan kullandığım kulaklık: bu fakat nedense kulaklık alma ihtiyacı içerisindeyim şuan.iki model gözüme çarptı hepsiburda da gezerken.birisi sony birisi de sennheiser

aslında sennheiser 'i gözüm kapalı almam lazım fakat, sennheiser 'in neden sony den hemen hemen 2 kat pahalı olduğunu anlayamadım pek.üstelik sony 1000mw iken sennheiser 500mW.frekans aralığı olarak da pek farkları yok bunların ( sennheiser: 8-25, sony: 10-25 )

bu arada alacağım kulaklığıbas gitar için de kullanacağım.onun için frekans aralığının düşük olması gayet iyi fakat dediğim gibi 8 ile 10 arasındaki 2lik frekans farkı için değildir sanırım sennheiser'in sony'den 2 kat pahalı olmasının sebebi.

işte böyle dipses, bana bu 2 kat farkın sebeplerini ve hangi kulaklığı tavsiye ettiğinizi söylerseniz çok sevinirim.

Mesaj Cvp: Kulaklık seçimi için yardım 

Senheiser'ın Sony'den -haklı olarak- pahalı olmasının nedeni kulaklık ve mikrofon işi üzerinde ihtisas yapmış olması(şüphesiz çok çok daha kaliteli) ve alman malı olmasıdır. Adamların işi "özellikle" kulaklık üretmek, yoksa hoparlör vs. bile değil, daha ne diyeyim:) Bende yıllar önce bir Senheiser almıştım. Bir yerlerde durur hala...

Bu arada kulaklık için hoparlör gücü(500mW-1000mW) hiçbir anlam ifade etmiyor. Şu verdiğin özelliklerle, Senheiser çok daha yüksek ve pürüzsüz ses verir.

Ama benim tavsiyem, bu 2 model yerine - Senheiser veya en kötü Pioneer marka, 6-7hz - 25khz ve özellikle en az 104ve üzeri dB modelleri üzerine bir araştırma yapman...

Mesaj Cvp: Kulaklık Seçimi Için Yardım 

senayzırı alıcan yoluna bakıcan üstad.

Çevrimdışı Kullanıcı profilini göster Özel mesaj gönder MSN

Mesaj Cvp: Kulaklık seçimi için yardım 

Senayzır alıpta benim gibi öküzce kullanacaksan hiç alma üstadım,parana yazık. Kutulu, mutulu kullanırım dikkat ederim dersen candır ciğerdir tabi.

Not: 2 Adet Mx550 ve 1 adet mx350 parçalamış birisi olarak yazıyorum bunları. Çok pahalı sayılmamakla birlikte mx550 bambaşka tat veriyordu aksiyonlu parçalarda, özledim yeminle.

Çevrimdışı Kullanıcı profilini göster Özel mesaj gönder
Mesajları göster:
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder  1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 1 Misafir
Çevrimiçi olanlar: Yok